زیباسازی و جوانسازی چانه
جوانسازی چانه بدون جراحی یکی از روش های مؤثر در زیبایی و جوانسازی پوست صورت می باشد. در این مقاله با ما همراه باشید تا با هرآنچه که در مورد این روش باید بدانید، آشنا شوید.
چانه از نظر زیباشناسی:
چانه بخش مهمی از صورت ما را تشکیل می دهد و تناسب و هماهنگی آن با دیگر اجزای صورت از جمله بینی ، لب ها و حتی تناسب آن با گردن تاثیر زیادی روی ترکیب چهره و زیبایی صورت دارد. بنابراین اندازه، شکل و تناسب چانه با دیگر اجزای صورت مهم بوده و در صورت لزوم می توان با روش های غیر جراحی مختلف ، چانه را تغییر داده و آن را به شکل مطلوب تبدیل کرد.
از روبرو، چانه می تواند دو شکل اصلی داشته باشد:
- _چانه مثلثی
- _چانه مربعی
معمولا مردان چانه مربعی شکل و زنان چانه مثلثی مانندی دارند. البته در هر دو جنس ممکن است هر دو شکل چانه دیده شود.
از نیمرخ برجسته ترین قسمت چانه باید مختصری عقب تر از لب تحتانی باشد. همچنین چانه باید شکلی گرد و مدور داشته باشد و مسطح نباشد.
حال می خواهیم از نظر زیباشناسی تناسب چانه با بخش های مختلف صورت را بیشتر بررسی کنیم:
_در یک چهره متناسب، در نیمرخ، خطی که از برجسته ترین قسمت های لب های فوقانی و تحتانی به پائین کشیده می شود، باید از برجسته ترین قسمت چانه عبور نماید.
_در یک چهره متناسب، در نیمرخ، چانه باید سه میلی متر عقب تر از خطی باشد که برجسته ترین قسمت بینی را به برجسته ترین قسمت لب فوقانی متصل می نماید.
بنابراین می بینید که معیارهای مختلفی برای تعیین متناسب و زیبا بودن چانه وجود دارد. می توانید این معیارها را در مورد خودتان و روی عکس هایی که از خودتان می گیرید امتحان نمایید. در صورتی که لازم دیدید و بعد از مشاوره با متختصص پوست و زیبایی در مورد کاری که می تواند چانه شما را زیباتر و شکیل تر و متناسب تر جلوه کند، تصمیم بگیرید.
چگونگی جوانسازی چانه بدون جراحی:
از بین بردن چین چانه:
چین چانه با نام علمی (چین لبیومنتال) خطی افقی، درست در بالای چانه و زیر لب پائین است. ممکن است با افزایش سن در اثر عواملی مانند تحلیل رفتن بافت نرم صورت ، پوست و کاهش انعطاف پذیری پوست و تحلیل رفتن استخوان های صورت، این چین عمیق تر شده و افزایش سن را بیشتر از آنچه که هست، نشان دهد. اما خیلی راحت و با تزریق فیلر می شود این چین را پر کرد و آن را ناپدید نمود.
برای پر کردن چین چانه می توان از فیلرهایی از جنس اسید هیالورونیک استفاده کرد.
اصول کلی تزریق و مراقبت های بعد از تزریق مشابه با چیزی هستند که در بالا در مورد تزریق فیلر برای برجسته کردن چانه ذکر شد:
- _تزریق فیلر بعد از بیحسی موضعی انجام می شود و اصلا دردناک نیست.
- _بلافاصله پس از تزریق فیلر می توانید شاهد بهتر شدن وضعیت چهره و چانه خود و پر شدن چین عرضی چانه باشید.
- _معمولا اثر فیلر حداقل تا یک سال باقی خواهد ماند.
- _تزریق فیلر برای چین چانه بدون عارضه بوده و به ندرت ممکن است دچار مشکلاتی مانند خون مردگی و یا تورم یا قرمزی پوست شوید که همگی زودگذر هستند.
برجسته کردن چانه توسط فیلر(ژل):
اگر چانه شما عقب رفته است و خیلی برجسته نیست، می توانید با تزریق فیلر مناسب به آن شکل بدهید و آن را برجسته تر نمایید. البته برای برجسته کردن چانه می توان از کار گذاشتن ایمپلنت با کمک جراحی هم استفاده کرد، اما جراحی دردسرهای خودش را دارد. بنابراین با استفاده از فیلر مناسب می توان به چانه شکل دلخواه را داد ، آن را برجسته کرد و مسطح بودن آن را از بین برد.
اگر می خواهید با تزریق فیلر چانه و چهره خود را زیباتر کنید، به نکات زیر توجه داشته باشید:
شکل دادن به چانه با تزریق فیلر برای کسانی مناسب است که باعث تغییرات بافت نرم صورت دچار عقب رفتگی یا مسطح شدن چانه هستند. به عبارت دیگر در افرادی که باعث مشکلات دندانی یا استخوانی چانه عقب رفته دارند، تزریق فیلر در چانه توصیه نمی شود.
هدف از تزریق فیلر در چانه این است که برجستگی چانه بیشتر شده و چانه گردتر دیده شود.
تزریق فیلر برای چانه تحت بی حسی موضعی انجام می شود. برای این منظور از کرم های بی حس کننده موضعی استفاده می شود. در این حالت بعد از قرار دادن کرم روی پوست محل تزریق حدود نیم ساعت صبر می کنیم و بعد کار تزریق را شروع می کنیم.
راه دیگر این است که داروی بی حس کننده موضعی را با سوزن ظریف در محل مورد نظر تزریق کنیم. نگران نباشید، تزریق فیلر برای چانه تحت بی حسی موضعی به هیچ وجه دردناک نمی باشد.
مقدار فیلر مورد نیاز برای شکل دادن به چانه به شکل محل تزریق بستگی دارد و بهتر است اجازه دهید پزشک متخصص مقدار فیلر مورد نیاز را مشخص کند. معمولا برای چانه هایی که مختصری عقب رفته و مسطح هستند یک میلی لیتر و برای چانه های به شدت مسطح دو میلی لیتر فیلر لازم می شود.
بلافاصله پس از تزریق فیلر در چانه برجسته شدن آن مشهود می شود، بهتر است ۴ هفته پس از تزریق به پزشک مراجعه کنید تا او بتواند وضعیت فیلر تزریق شده را بررسی کند و در صورت لزوم ترمیم انجام بدهد.
مدت اثر فیلر بستگی به نوع فیلر تزریقی دارد. معمولا برای برجسته کردن چانه از فیلرهایی استفاده می شود که قوام بیشتری دارند و به همین دلیل این فیلر ها بیشتر دوام می آورند. به طور مثال در صورتی که تزریق اسید هیالورونیک انجام شود، معمولا حداقل تا ۵/۱ سال خیالتان از بابت دوام فیلر در چانه راحت است.
بعد از تزریق فیلر می توانید برای کاهش تورم از بسته یخ استفاده کنید. بدون آنکه فشار روی محل تزریق بیاورید. هر ۱ تا ۲ ساعت برای ۱ تا ۳ روز یخ را روی محل گذاشته تا از مقدار تورم کم شود.
از فعالیت هایی که باعث برافروختگی صورت می شود و نیز از تماس با گرما خودداری کنید تا زمانی که تورم محل از بین برود. اگر احساس ناراحتی دارید، استامینوفن مصرف نمایید. موارد زیر را رعایت کنید:
- _شب و در هنگام خواب سرتان بالاتر از معمول باشد.
- _به شکم نخوابید.
- _روی محل تزریق فشار نیاورید.
- _محل مورد نظر را ماساژ ندهید.
دو تا چهار هفته بعد برای ترمیم به پزشک خود مراجعه کنید. نگران نباشید، فیلر های حاوی اسید هیالورونیک معمولا عوارض دراز مدتی ندارند و بی خطر می باشند.
در صورت انتخاب فیلر مناسب و قابل اعتماد معمولا عارضه ای وجود ندارد. در کل چانه محل بی خطری برای تزریق فیلر است. البته بعد از تزریق ممکن است دچار خون مردگی، تورم و قرمزی شوید که بعد از مدتی کوتاه برطرف می شوند. برخی اوقات محل تزریق برای مدتی کوتاه در برابر لمس و فشار حساس می شوند.
قبل از عمل تزريق ژل چه اقداماتي بايد انجام شود؟
در جلسه مشاوره قبل از عمل، پزشک يک معاينه کامل از صورت شما به عمل مي آورد که تمرکز اصلي آن بر ساختار و شکل صورت است. در اين جلسه در مورد هدف و انتظارات شما از انجام اين عمل نيز به طور کامل بحث خواهد شد. ممکن است پزشک به شما توصيه نماید که مصرف دارو های آسپرين، دوز بالای ويتامين E و دارو های رقيق کننده خون را از يک تا دو هفته قبل از تزریق ژل به چانه، متوقف نمایید. تا خطر ايجاد خون مردگی در محل تزريق به حداقل برسد. پزشک تمامی اقداماتی که قبل از عمل، در زمان انجام عمل و بعد از آن بايد انجام دهيد را به شما اطلاع می دهد و به همه پرسش هایی که در اين مورد برایتان پیش آمده ، پاسخ خواهد داد.
از بین بردن چروک های چانه توسط بوتاکس:
انقباض عضله سطحی چانه (عضله ای که منتالیس نام دارد) مى تواند به چانه، نمایى چروکیده یا سنگ فرشى بدهد و فرورفتگى (چین) عرضى متحرکی را روی چانه را ایجاد کند.
با تزریق بوتاکس می توان مانع انقباض عضله سطحی چانه شد و سطح چانه را صاف کرد و چین عرضى چانه را از بین برد (چین چانه خطى افقى است که در پائین لب تحتانى است). بنابراین تزریق بوتاکس در عضله منتالیس به دو منظور انجام مى شود:
- _برطرف کردن حالت چروکیده چانه
- _کاهش چین چانه
بنابراین می توانید جلوی آینه بایستید و در حالی که چانه خود را زیر نظر دارید، سعی کنید لب پائین خود را بالا ببرید. آیا روی چانه ی خود حالت سنگ فرشی ایجاد شده و پوست چانه تان چین خورده؟ آیا خطی زیر لب پائین شما ایجاد شده؟
اگر با چنین حالتی مواجه شدید ، با تزریق بوتاکس می توانید این ظاهر ناخوشاید را برطرف کنید. یادتان باشد خیلی از اوقات خودتان متوجه وضعیت چانه نیستید؛ چرا که هنگام حرف زدن یا زمانی که حالت های احساسی مختلفی دارید، در آینه به خودتان نگاه نمی کنید و نمی دانید عضلات صورتتان چه کارها که نمی توانند انجام دهند.
جای نگرانی نیست. تزریق بوتاکس در چانه درد نداشته و حتی در بیشتر موارد نیازى به استفاده از ب ىحسى موضعی نیست. در صورت لزوم از کیسه یخ استفاده مى شود.
عوارض تزریق بوتاکس برای جوانسازی چانه بدون جراحی:
تزریق بوتاکس برای برطرف کردن چین خوردگی چانه دو عارضه اصلی دارد که البته نادر و زودگذر است:
- _عدم تقارن لب در نتیجه تزریق در محلی نادرست یا انتشار بوتاکس به عضلاتی که نباید فلج شوند، ایجاد می شود و در اثر این حالت ممکن است مختصری یک سمت لب پائین بالاتر از سمت دیگر آن باشد. این عارضه خود به خود و در مدت ۲ تا ۴ هفته برطرف مى شود.
- _برای برطرف کردن عدم تقارن لب مقدار کمی بوتاکس در بخشى از عضله که کمتر شُل شده است، تزریق می شود. البته توصیه این است که صبر داشته باشید تا این عارضه خود به خود برطرف شود.
- _نارسایى دهانى از جمله عوارض شدید و نادر تزریق بوتاکس برای درمان چین های چانه می باشد و مى تواند باعث آبریزش بزاق، اختلال در خوردن و آشامیدن و تکلم شود. اگر تزریق نزدیک به دهان انجام شود، ممکن است این عارضه نادر ایجاد شود. این عارضه به خودی خود در مدت ۲ تا ۳ ماه برطرف مى شود.
تزریق چربی چانه:
تزریق چربی چانه عبارتند از تزریق سلولهای چربی که با سوزن از نواحی دیگر بدن به چانه منتقل می شود. محل گرفتن چربی معمولاً شکم یا ران است. سلول های چربی تزریق شده به چانه در مکان جدید خود به زندگی خود ادامه می دهند و به عنوان پرکننده در آنجا عمل می کنند. موفقیت تزریق چربی به بقای سلول های تزریق شده بستگی دارد. اگر سلول های تزریق شده بمیرند، بعد از چند هفته تمام اثر پرکننده از بین می رود بنابراین انتخاب پزشک مناسب اهمیت زیادی دارد.
کارایی عمل تزریق چربی به چانه چیست؟
خیلی از کسانی که قصد انجام انتقال چربی به ناحیه چانه را دارند از مزایا و فواید مثبت و کاربرد های این تکنیک کاملا باخبر هستند. اما در این بین افرادی نیز وجود دارند که از نتایج تزریق چربی به چانه اطلاعات کافی ندارند و ممکن است این امر باعث شود تا این افراد جهت درمان مشکل چانه خود به روش های نامطمئن دیگری روی بیاورند که در نهایت پایان خوشی نخواهد داشت. از همین روی در ادامه مقاله لیستی از مزایای انتقال چربی در ناحیه چانه قرار داده شده است تا این افراد با مطالعه این مزایای شگفت انگیز و حیرت آور، بتوانند با اطمینان بیشتری تصمیم گیری نمایند. از جمله مزایای مثبت و کاربرد های انتقال چربی در ناحیه چانه عبارتند از:
- _رفع چین و چروک موجود بر روی ناحیه چانه تا حدود قابل توجه
- _جوانسازی پوست ناحیه چانه
- _متوازن سازی و خوش فرم کردن چانه
- _حجم بخشی به ناحیه چانه برای درمان عقب رفتگی یا فرو رفتگی آن
مزایا و فواید تزریق چربی به چانه چیست؟
لازم است قبل از اقدام به هر گونه فعالیت زیبایی، حتما در مورد مزایا و عوارض احتمالی آن روش اطلاعات کافی به دست آورید. پس از کسب اطلاعات، انتخاب یک مرکز معتبر و باتجربه در حوزه زیبایی، مهم ترین گام در این راه است. تزریق چربی به چانه و فک مانند تمامی روش های زیبا سازی، دارای مزایای منحصر به خود است که در زیر با آن ها آشنا خواهیم شد:
- _از بین رفتن چانه های دوقلو
- _فک سازی طبیعی برای کسانی که ذاتا چانه های بسیار کوچک دارند.
- _از بین بردن نواقص و یا نامتقارن بودن چانه
- _همگون و متوازن کردن خطوط فک و چانه با یکدیگر
- _دو چندان شدن زیبایی ظاهری افراد
- _قابل استفاده بودن این روش برای بانوان و آقایان
- _استفاده از چربی طبیعی بدن خود فرد برای تزریق
- _ایمن بودن این روش و تایید آن توسط FDA
- _ماندگاری بالا و ایمن نسبت به تزریق ژل و فیلر
- _حجیم نمودن چانه
- _رفع خطوط و چین و چروک های ناحیه چانه
- _کوتاه بودن روند بهبودی و دوران نقاهت
نحوه تزریق چربی به چانه:
افرادی که کاندیدای انجام این روش زیبایی هستند ممکن است به دنبال فهمیدن نوع و نحوه استخراج و تزریق چربی به چانه و فک خود باشند. بنابراین در ادامه، تمامی مراحل را با دقت برای شما توضیح خواهیم داد تا همه چیز برای شما واضح و شفاف شود. مراحل تزریق چربی به چانه و فک عبارتند از:
- مرحله اول: انتخاب یک مرکز معتبر که دارای تیم زیبایی ماهر و باتجربه باشد.
- مرحله دوم: ویزیت و مشورت با یک پزشک متخصص جهت مشخص کردن نقاطی از چانه برای انتقال چربی به چانه و فک.
- مرحله سوم: استخراج چربی مورد نیاز جهت انجام تزریق چربی به چانه و فک با استفاده از روشهایی همچون لیپوماتیک یا بادی جت.
- مرحله چهارم: ضد عفونی کردن ناحیه تحت درمان انتقال چربی جهت جلوگیری از نفوذ میکروب ها و باکتری ها به بدن فرد و ایجاد عفونت.
- مرحله پنجم: استفاده از بیحسی موضعی جهت بی حس کردن ناحیه تحت درمان به خاطر اینکه فرد در حین انجام تزریق چربی به ناحیه چانه دردی را متحمل نشود.
- مرحله ششم: تجزیه چربی در نقاط مشخص شده توسط پزشک متخصص تزریق چربی در دوزهای استاندارد و کنترل شده.
خطرات و عوارض جانبی بعد از انتقال چربی به چانه:
تاکنون عوارض خاصی در مورد تزریق چربی به چانه و فک گزارش نشده است. اگر چه تزریق چربی روشی غیر جراحی است اما برخی از عوارض جانبی شایع آن شامل درد و تورم و کبودی خفیف، قرمزی و بیحسی است. نکته ای که مطرح است این است که برخی افراد به دلیل مراجعه به مراکز غیر معتبر زیبایی جهت استخراج و تزریق چربی به چانه و فک، دچار عوارض آزاردهنده ای مانند موارد زیر شوند:
- _گلوله شدن چربی در نواحی تزریقی
- _آسیب شدید بافتی به علت تجربه کم اپراتور یا پزشک
- _عدم حصول نتیجه دلخواه
- _قرمزی و التهاب شدید پوست و بافت
گاهی عوارض جانبی ناشی از مراجعه به افراد بی تجربه، جدی خواهد بود که از جمله می توان به ضعف عضلات صورت، لبخند ناهموار، مشکل در بلع یا آسیب به عصب های فک اشاره کرد. البته تزریق چربی همواره به عنوان یکی از بی خطرترین تکنیک های زیبایی نام برده می شود. که این سخن را آمارهای معتبر ثابت کرده و تاکنون هیچگونه عارضه جدی و خطرناکی از این تکنیک گزارش نشده است. بنابراین آن دسته از افرادی که تصور می کنند تزریق چربی می تواند عوارض خطرناکی داشته باشد باید بدانند که این مشکلات تنها به خود روند انتقال چربی مربوط نمی شود و به سایر عوامل دیگر نیز بستگی خواهد داشت. به طور مثال خطایی که از پزشک متخصص تزریق چربی در حین انجام این روند صورت می گیرد هیچ ربطی به خود روند تزریق چربی چانه نخواهد داشت.
با این حال تقریبا تمام عوارض جانبی احتمالی تزریق چربی به ناحیه چانه در زیر قرار داده شده است تا آن دسته از کسانی که قرار است این تکنیک را انجام دهند از این عوارض و خطرات آگاه شده و آن ها را بپذیرند. از جمله عوارض جانبی انتقال چربی در ناحیه چانه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- بیحسی
- درد
- احساس التهاب
- خارش
- کبودی
- تورم و قرمزی
- عفونت
پروتز چانه:
چانه مهم ترین جزء زیبایی شناختی پایین صورت هر شخص است. با افزایش سن، تراکم استخوان کاهش مییابد، تکیهگاه بافت نرم روی صورت ضعیف میشود و باعث میشود چانه به تدریج پسرفت کند. این منجر به ظاهر شدن یک چانه کوچک یا ضعیف میشود. چانه ضعیف میتواند باعث برجسته شدن بینی و دندانهای بالایی شود و چانه نامشخص شود. جراحی کاشت فک یکی از راههای حل این مشکلات با افزایش یا تغییر اندازه و جهت چانه است.
کاشت چانه که به عنوان بزرگ کردن چانه یا منتوپلاستی نیز شناخته میشود، برای تقویت چانه و خط چانه میباشد. بنابراین، این ساختارها به صورت متقارن و متناسب با بقیه صورت ساخته میشوند. هدف از کاشت چانه بهبود مشخصات بیمار با ایجاد تعادل بهتر بین چانه و بقیه قسمتهای صورت است.
مردان و زنان با رشد ضعیف چانه کاندیدای عالی برای جراحی کاشت چانه هستند. چانه منقبض شده نیمرخ صورت را بیثبات میکند و اگر بینی بزرگ باشد، این عدم تعادل آشکارتر میشود زیرا چانه حتی کوچکتر به نظر میرسد. دلیل رشد ضعیف چانه ممکن است به دلیل حجیم بودن ساختارهای زیرین گردن باشد، در این حالت برجستگی خط فک کاهش می یابد و صورت چاق کاذب ظاهر میشود. کاشت چانه را میتوان به تنهایی یا همراه با سایر جراحیهای صورت انجام داد و یکی از موثرترین روشهایی است که به زیبایی کامل صورت کمک میکند.
انواع جراحی پروتز چانه:
جراحی پروتز چانه یا ژنیوپلاستی دارای دو نوع اصلی می باشد:
- _ژنیوپلاستی اسلایدینگ
- _ایمپلنت چانه
ژنیوپلاستی اسلایدینگ:
در ژنیوپلاستی اسلایدینگ جراح از یک ابزار اره مانند برای برش دادن استخوان چانه و جدا کردن آن از بقیه فک و قرار دادن آن در موقعیت مناسب استفاده می کند. این نوع ژنیوپلاستی برای افرادی که دچار پس رفتگی شدید فک هستند یا افرادی که چانه آن ها در مقایسه با سایر بخش های صورت، بسیار عقب رفته است ، گزینه بسیار مناسبی است. این فرایند می تواند به درمان چانه هایی که بسیار کشیده یا اصطلاحاً دراز هستند نیز کمک کند.
ایمپلنت چانه:
ایمپلنت چانه برای شکل دادن ، بزرگ کردن ، یا جلو کشیدن شکل ظاهری چانه مورد استفاده قرار می گیرد. این فرایند از طریق جراحی قابل اجرا است. جراحی پروتز چانه شامل کاشت یک ماده پلاستیک در چانه و متصل کردن آن به استخوان می باشد. ایمپلنت های الوپلاستیک رایج ترین انواع ایمپلنت ها هستند.
اقدامات قبل از جراحی پروتز چانه:
نگرش ذهنی مثبت ، انتظارات واقع بینانه و شکیبایی تاثیر بسزایی در اقدامات قبل و بعد از جراحی پروتز چانه خواهند داشت.
این اقدامات ، به شما کمک می نماید زمان بهبودی سریع تر و با آرامش بیشتری سپری شود. لازم به توضیح است ؛ مهم ترین کاری که می توانید برای آمادگی ذهنی انجام دهید ، انتخاب بهترین دکتر جراح پروتز چانه در تهران و دارای برد تخصصی زیبایی می باشد.
یک دکتر خوب برای ایمپلنت چانه ، به خواسته ها و نگرانی های شما با شکیبایی گوش می دهد.
از دیگر موارد ضروری قبل از عمل این است که شما برای انجام این عمل جراحی ، باید سالم باشید.
قبل از پروتز چانه ، باید سابقه پزشکی و داروهایی که در حال حاضر استفاده می کنید را حتما در اختیار پزشک قرار دهید.
قبل از جراحی پروتز چانه برای متقاضیان جراحی ؛ آزمایش خون ، نوار قلب ( برای بیماران 45 تا 50 سال یا مبتلا به بیماری قلبی ) تجویز می شود که باید به وقع انجام شده و نتیجه آن در اختیار جراح قرار گیرد.
نحوه جراحی پروتز چانه:
عمل پروتز چانه نوعی عمل سرپایی است که تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. این جراحی ، معمولاً تحت بی حسی موضعی انجام می شود ؛ در نتیجه شما در حین انجام آن بیدار بوده و فرآیند عمل را می بینید ؛ اما به دلیل استفاده از داروی بی حسی در موضع جراحی ، هیچ گونه دردی احساس نمی کنید.
لازم به توضیح است که جراحان پلاستیک و جراحان گوش و حلق و بینی ، از صلاحیت انجام عمل پروتز چانه برخوردار می باشند و به کمک این جراحی ، بین مولفه های صورت و چانه ، فک ، گونه و پیشانی هماهنگی و تعادل ایجاد می نمایند.
برای قرار دهی پروتز در چانه بیمار ، دکتر پروتز چانه ، مبادرت به ایجاد برشی ظریف در دهان یا زیر چانه وی نموده و پروتز را در داخل برش تعبیه می کند و در نهایت ، برش را بخیه می زند.
پروتز چانه از چه موادی ساخته می شود؟
پروتز در اشکال و اندازه های گوناگونی برای پاسخگویی به هر خواسته و نیاز هر فرد وجود دارد که عمدتا از سیلیکون ساخته می شوند. پروتز ، کاملا شبیه استخوان چانه طبیعی است. از این رو در صورتی که توسط بهترین جراح پروتز چانه انجام گیرد، تشخیص این که شما عمل زیبایی داشته اید تقریبا غیرممکن خواهد بود.
مراقبت های پس از جراحی پروتز چانه:
چانه ؛ یکی از فاکتورهای موثر در زیبایی چهره به شمار می رود ؛ تا جایی که چنانچه عقب تر یا کوتاه تر از حد استاندارد باشد، زیبایی صورت را تحت الشعاع قرار داده و تاثیر بر عکس خواهد گذاشته ؛ ناهنجاری ظاهری چانه، باعث می شود بینی فرد بزرگ تر از آن چه که واقعا هست به نظر برسد و به طور کلی از اعتماد به نفس فرد کم می کند.
افرادی که با این مشکل مواجه هستند ؛ می توانند از طریق جراحی ، اقدام به اصلاح دفرمیتی چانه نموده و بدین ترتیب با بهبود حالت چهره خود اعتماد به نفس خویش را بازیابند.
بعد از جراحی پروتز چانه ، رویارویی با کمی تورم یا احساس کشیدگی جزئی در ناحیه چانه ؛ برای همه افرادی که تحت این عمل جراحی قرار گرفته اند وجود خواهد داشت ؛ این اتفاق ، مسئله ی عادی بوده و جای نگرانی نیست و کم کم رفع می گردد.
لازم به ذکر است که تورم به وجود آمده در ناحیه چانه ، معمولاً بعد از حدود یک ماه به طور کامل از بین خواهد رفت و نتیجه عمل پس از این بازه زمانی ، به وضوح قابل رویت و ملموس خواهد بود.
احساس درد خفیف پس از عمل پروتز چانه ؛ نیز امری طبیعی است و بعد از گذشت چند روز از عمل به طور کامل برطرف می شود، از این رو افراد نباید از این مسئله ابراز نگرانی نمایند.
تا 72 ساعت پس از جراحی ایمپلنت چانه ؛ جهت فیکس شدن موقعیت پروتز در چانه ، حتما باید پانسمان چانه تا زمان توصیه شده مورد استفاده قرار گیرد.
خوردن غذاهایی که نیاز به جویدن طولانی دارند ، در روزهای ابتدایی پس از عمل ؛ اکیدا ممنوع خواهد بود.
افراد معمولا 7 الی 10 روز پس از انجام جراحی پروتز چانه ، قادر به از سرگیری فعالیت های روزانه خود خواهند بود و می توانند به امور روتین زندگی خود برگردند.
کاندیدای مناسب عمل زیباسازی چانه:
عمل های زیبا سازی چانه با انواع روش های تزریق فیلر، ژل، چربی و غیره به تمامی افراد بالای 18 سال که دارای مشکلات در ساختار و فرم چانه خود هستند و از فرم چانه خود راضی نیستند توصیه می شود. اشخاصی که به دلیل کاهش وزن و یا افزایش سن دچار افتادگی و چین و چروک در چانه خود شده اند و از نظر سلامت عمومی مشکلی ندارند کاندیدای مناسبی برای انواع روش های زیباسازی و جوانسازی چانه بدون عمل جراحی هستند.
ایمپلنت چانه عوارض هم دارد؟
معمولا اگر کسی قصد انجام جراحی ایمپلنت چانه را داشته باشد از اغلب سوالاتی که مطرح می کند این است که آیا جراحی ایمپلنت چانه عوارضی دارد؟
- از عوارضی که ممکن است این جراحی داشته باشد کبودی و تورم است که مدتی زمان می برد تا این کبودی و تورم ها به طور کامل بهبود یابد.
- عوارضی که به بیهوشی مربوط هست هم ممکن است رخ دهد که معمولا اثر گذاری آن روی سیستم تنفسی است.
- بعد از جراحی ممکن است سوزش خفیف داشته باشید.
- خطرات دیگری که ممکن است پیش آید حرکت ایمپلنت چانه پس از قرار دادن آن است. این عارضه ممکن است نیاز به جراحی ترمیمی مجدد برای تنظیم ایمپلنت در جای مناسب خود می باشد که این اتفاق بسیار کم اتفاق می افتد.
بزرگ کردن چانه چه هدفی را در بر دارد؟
- از بین بردن اثراتی که پیری روی چانه و گردن می گذارد.
- اگر خاصیت ارتجاعی پوست از بین برود باعث می شود چانه عقب رفته به نظر برسد که با جراحی بزرگ کردن چانه این مشکلات رفع می شود.
- اگر کسی سابقه جراحی بینی برای تغییر استخوان بینی یا فک داشته باشد از جراحی چانه برای ایجاد تناسب در صورت استفاده می کند.
- اگر فردی دچار کوتاهی، عقب رفتگی و کوچکی چانه می باشد، اگر چانه ای داشته باشد که دارای برجسته کمی باشد علاوه بر این که زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد باعث می شود در جویدن یا بستن دهان مشکل ایجاد بشود.
چه کسانی نمی توانند از جراحی چانه بهره ای ببرند؟
- اگر کسی دارای سلامت کامل نباید نباید این جراحی را انجام دهد.
- افرادی که ، انتظاراتی از نتیجه این عمل جراحی داشته باشند که غیر قابل باور باشد.
- افرادی که دارای فشار خون بالا یا مشکلات قلبی باشند.